Дианабад

Продава
Вид на имота: Офис
Местоположение София-градДианабад
Квадратура: 72
Етаж: 0
Етажност: 10
Цена: 69000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градДианабад
Квадратура: 134
Етаж: 3
Етажност: 7
Цена: 195721€