Овча купел

Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение София-градОвча купел
Квадратура: 51
Етаж: 2
Етажност: 9
Цена: 48988€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градОвча купел
Квадратура: 76
Етаж: 6
Етажност: 19
Цена: 74900€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градОвча купел
Квадратура: 112
Етаж: 3
Етажност: 5
Цена: 98560€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градОвча купел
Квадратура: 105
Етаж: 3
Етажност: 9
Цена: 103292€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градОвча купел
Квадратура: 115
Етаж: 3
Етажност: 9
Цена: 110400€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градОвча купел
Квадратура: 126
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 110880€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градОвча купел
Квадратура: 125
Етаж: 3
Етажност: 9
Цена: 120057€
Продава
Вид на имота: 4-стаен
Местоположение София-градОвча купел
Квадратура: 134
Етаж: 4
Етажност: 9
Цена: 127271€