Павлово

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градПавлово
Квадратура: 65
Етаж: 5
Етажност: 9
Цена: 82000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градПавлово
Квадратура: 140
Етаж: 3
Етажност: 4
Цена: 199000€