Студентски град

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 67
Етаж: 2
Етажност: 6
Цена: 76693€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 65
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 87696€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 65
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 90552€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 65
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 91112€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 71
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 93879€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 87
Етаж: 6
Етажност: 7
Цена: 95420€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 101
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 116840€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 120
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 132260€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 253
Етаж: 5
Етажност: 5
Цена: 134875€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 122
Етаж: 2
Етажност: 6
Цена: 138000€