DMG Property стъпи на международния имотен пазар

В началото на месец октомври 2014 г. DMG Property сключи споразумение за партньорство с INMOA - водещата испанска компания в сферата на покупко-продажбата, мениджмънта и инвестициите в недвижими имоти в Коста дел Сол, Испания.

В резултат на споразумението DMG Property разширява портфолиото си имотни оферти с изключително атрактивни предложения за закупуване на основно или ваканционно жилище в Коста дел Сол (Costa del Sol) – 154-километрова брегова линия в Южна Испания, в областта Андалусия, провинция Малага.

 

За Коста дел Сол, Испания

Неслучайно Коста дел Сол, Испания е една от водещите туристически дестинации в Европа. Тя съчетава уникален климат и оживен и разнообразен социален живот, в комбинация с първокласна туристическа инфраструктура и уникални природни ресурси.

Коста дел Сол претендира за една от най-добрите световни дестинации, поради качеството на живот, което предлага. Именно заради това мнозина я избират, за да прекарат почивката си или да закупят ваканционен имот и прекарат старините си там, наслаждавайки се на един по-добър и здравословен живот. Също така, Коста дел Сол е позната като "Раят на голф играчите", тъй като разполага с над 50 голф игрища, разположени по цялата брегова линия.

 

Защо да инвестирате в имот в Коста дел Сол?

Ние вярваме, че именно сега е правилният момент да се инвестира в недвижими имоти на Коста дел Сол, Испания. Факт е, че в резултат на кризата цените на имотите намаляха с около 50% и повече в някои области. Успоредно с това, според официална стаистика, продажбите на имоти са нараснали с 74%, спрямо летния период на изминалата година. Всичко това сочи, че сега е идеалният момент за закупуване на основно или ваканционно жилище, или за печеливша инвестиция на силно преференциална цена.

В допълнение към атрактивните цени купувачите, които не са граждани на ЕС се възползват от измененията в закона за пребиваване в Испания: конкретно възможността за получаване на право на Испанска резиденция, при условие, че инвестират € 500 000 или повече в испанска недвижима собственост.

Именно за това ИНМОА и DMG Property предлагат на своите клиенти: съвременни луксозни вили, старинни имения, луксозни редови къщи в затворени комплекси, апартаменти, търговски площи както и консултинг по крупни инвестиционни проекти.

 

Организирано посещение за клиентите в Коста дел Сол

При наличие и одобряване на клиентско запитване, ИНМОА и DMG Property класифицират профила на клиента и се пристъпва към организирането на посещението на клиента в Коста дел Сол. ИНМОА предлага пълно съдействие от момента на пристигане на летището в Малага, Испания, през целия процес на посещение на подбрани имоти, вкл. настаняване, документални процедури и т.н, така че в рамките на няколко дни клиентът да направи своя избор.

При условие че клиентът закупи имот, ИНМОА пристъпва към уреждане на документацията по сделката и възстановява разходите на клиента за първото му посещението му от момента на кацане в Малага.

 

За ИНМОА

ИНМОА е иновативна компания в сферата на покупко-продажбата, мениджмънта и инвестициите в луксозни недвижими имоти на Коста дел Сол, Испания. Компанията е специализирана в закупуване, маркетинг и продажба на недвижими имоти от най-висок клас, както и комерсиализацията на специализирани продукти и услуги за инвеститори. ИНМОА също така предоставя широк спектър туристически услуги, правни и имотни консултации за чуждестранни клиенти на родния им език. По този начин тя осигурява пълно обслужване на нуждите на всички, които искат да живеят, работят, или да летуват в Коста дел Сол.

Компанията има иновативен, широкоспектърен подход към пазара на недвижими имоти и към работата със своите клиенти. Със своя десет годишен опит в бранша, ИНМОА ще предостави изключително професионално и етично обслужване.

Главният офис на компанията стратегически е разположен в космополитния Пуерто Банус, Марбея, от където тя управлява обширна мрежа от брокери на недвижими имоти, асоциирани към ИНМОА.