Акт 14

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСухата река
Квадратура: 66
Етаж: 5
Етажност: 8
Цена: 74400€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Квадратура: 85
Етаж: 2
Етажност: 7
Цена: 84900€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Квадратура: 74
Етаж: 7
Етажност: 8
Цена: 87200€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градЦентър - София
Квадратура: 110
Етаж: 2
Етажност: 7
Цена: 109901€
Продава
Вид на имота: Мезонет
Местоположение София-градГео Милев
Квадратура: 117
Етаж: 6
Етажност: 7
Цена: 157923€
Продава
Вид на имота: 4-стаен
Местоположение София-градГео Милев
Квадратура: 117
Етаж: 6
Етажност: 7
Цена: 157923€