Ток

Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градГоце Делчев
Квадратура: 120
Етаж: 7
Етажност: 8
Цена: 138000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градЛозенец
Квадратура: 100
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 140000€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градОборище
Квадратура: 82
Етаж: 14
Етажност: 16
Цена: 140130€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градКръстова вада
Квадратура: 123
Етаж: 2
Етажност: 6
Цена: 141100€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градОборище
Квадратура: 82
Етаж: 15
Етажност: 16
Цена: 142600€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градМанастирски ливади
Квадратура: 104
Етаж: 10
Етажност: 15
Цена: 143327€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градСтрелбище
Квадратура: 103
Етаж: 3
Етажност: 7
Цена: 144230€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение София-градЛевски
Квадратура: 502
Етаж: 0
Цена: 149000€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение София-градВитоша
Квадратура: 273
Етаж: 0
Цена: 150000€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение София-градГорна баня
Квадратура: 820
Етаж: 0
Цена: 150000€