2-стаен

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Квадратура: 71
Етаж: 5
Етажност: 7
Цена: 78000€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градВитоша
Квадратура: 67
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 80600€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градДружба 2
Квадратура: 127
Етаж: 6
Етажност: 6
Цена: 80900€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градЛевски В
Квадратура: 65
Етаж: 3
Етажност: 6
Цена: 81112€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Квадратура: 66
Етаж: 3
Етажност: 5
Цена: 82900€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градЛюлин 9
Квадратура: 85
Етаж: 6
Етажност: 6
Цена: 83600€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-град
Квадратура: 70
Етаж: 8
Етажност: 8
Цена: 84324€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градВитоша
Квадратура: 100
Етаж: 6
Етажност: 6
Цена: 84795€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градДървеница
Квадратура: 60
Етаж: 5
Етажност: 7
Цена: 84882€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Квадратура: 85
Етаж: 2
Етажност: 7
Цена: 84900€