Нова сграда до парк "Възраждане"

Местоположение: 

НОВА СГРАДА С МОДЕРНА ВИЗИЯ ДО ПАРК! ДОКАЗАН СТРОИТЕЛ!​ БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА!

DMG ИМОТИ предлага 2-стайни и 3-стайни апартаменти в новоизграждащ се комплекс от затворен тип на ул. "Охридско езеро" до парк "Възраждане". Проектът е с модерна градска визия, отличаваща се със съвременност и индивидуализъм.  Апартаментите са с правилни форми, високи тавани и всеки един притежава тераса. Наличието на паркова среда и множеството зелени площи на намиращият се в непосредствена близост парк Възраждане, добавят към проекта допълнителна стойност. 

ЛОКАЦИЯ: Комплексът е разположен на тиха улица на пешеходно разстояние от Mall Of Sofia и Руски паметник , в непосредствена близост до парк Възраждане, детски градини, училища, спортни съоръжения, множество магазини и супермаркети и разнообразни транспортни артерии. Изградена и завършена инфраструктура с бърз достъп до основни булеварди - "Академик Иван Евстратиев Гешов" и бул. "Александър Стамболийски".

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:  Сградата се отличава с модерна визия, изградена на базата на качествени материали.  Състои се от три входа с 242 апартамента, като от тях 158 са двустайни, 83 тристайни и едно студио, 177 подземни паркоместа, 110 гаража и търговска част. Апартаментите са с рационални разпределения и оптимален размер на идеалните части от общите части. Широки, светли и модерни общи части съгласно индивидуален дизайнерски проект.  Висока инвестиционна стойност и гарантирана доходност.  Комплексът ще бъде въведен в експлоатация през 2022г. 

ОТОПЛЕНИЕ: ТЕЦ

СХЕМА НА ПЛАЩАНЕ: 

25 % при подписване на Предварителен договор 

25 % - при получаване на Акт 14

25% - при поставяне на дограма на съответния имот

15 % – при получаване на акт 15

10% - при получаване на акт 16.

В СГРАДАТА СЕ ПРЕДЛАГАТ  242 АПАРТАМЕНТА С РАЗЛИЧНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ. ЗА АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ И КОНКРЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

DMG ИМОТИ предлага професионално безплатно съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит.

Клиентите на компанията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер: 

Велислава Стефанова

GSM : 0877 672 057

EMAIL: velislava.stefanova@dmgimoti.com

Прикачен файлРазмер
Image icon ТИПОВ-ЕТАЖ-A.jpg140.69 KB
Image icon ТИПОВ-ЕТАЖ-Б.png227.8 KB
Image icon ТИПОВ-ЕТАЖ-ВХ. В.jpg86.65 KB

Запитване и огледи

10 + 0 =