Нова сграда - кв. Витоша - ВЕЦ Симеоново

Местоположение: 

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! ЖИЛИЩНА СГРАДА НЕПОСРЕДСТВЕНО ДО ДИАНАБАД И СТУДЕНТСКИ ГРАД!

DMG ИМОТИ предлага апартаменти и паркоместа в новострояща се жилищна сграда в кв. Витоша - ВЕЦ Симеоново от утвърден строител.

ЛОКАЦИЯ: Сградата е разположена в непосредствена близост до кв. Дианабад и Студентски град, бул. Симеоновско шосе и на 150 м от бул. Г.М. Димитров. Престижна локация до Ловен парк, основни булеварди, спирки на градски транспорт, вериги магазини за хранителни стоки и др.

СТРОИТЕЛСТВО: Стоманобетонна конструкция, зидария с керамични тухли, цялостна топлоизолация на сградата. Луксозно оформени общи части. Функционално разпределени апартаменти в различни комбинации на шест жилищни етажа. Сградата е в начален етап на строителство. Очаквано завършване - средата на 2022г.

СХЕМА НА ПЛАЩАНЕ:  Депозит от 2000 Евро до издаване на строително разрешение, което се очаква до 30.07.2021г.  При подписване на предварителен договор - 40% от цената на апартамента .  След издаден акт 14 - 30% от цената на апартамента.  След издаден акт 15 - 15% от цената на сградата.  След издадено удостоверение за ползване - 15%.

В сградата се предлагат различни видове апартаменти, като цените на апартаментите започват от 59 100 евро, а за паркоместата от 10 500 евро. За информация относно конкретни имоти се свържете с нас.

Предлагаме безплатно професионално съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит чрез наша партньорска консултантска компания.

Клиентите на фирмата ползват и 50% отстъпка от услугите на DMG DESIGN - наша дъщерна компания за интериорен дизайн и реализиране на проекта до ключ.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:

Надалина Исаева
тел. 0877797141
e-mail: nadalina.isaeva@dmgimoti.com

Запитване и огледи

2 + 5 =