Нова сграда - кв. Изток

Местоположение: 

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! НОВА СГРАДА С МОДЕРНА АРХИТЕКТУРНА ВИЗИЯ И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ!

DMG ИМОТИ предлага апартаменти и паркоместа в подземен гараж в нова сграда в кв. Изток с  луксозни общи части, озеленен двор, детска площадка и паркинг за велосипеди.

ЛОКАЦИЯ: Сградата се намира на малката вътрешноквартална улица "Райко Алексиев" в тих и добре уреден район с богато озеляване на квартал Изток, на 850 м до най-големия парк на София - Борисова градина; в близост до детски градини, училища и университети. Бърз достъп до центъра на София, лесен изход от града през бул. "Цариградско шосе" и АМ "Тракия".  На пешеходно разстояние има детски градини, аптеки, магазини, ресторанти, спортни съоръжения и метростанция, която е разположена под бул. „Драган Цанков”, на кръстовището му с ул. „Фредерик Жолио Кюри“. В квартал Изток се намират и няколко посолства, както и Световния търговски център - София („Интерпред“). Бъдещите обитатели имат бърз достъп до всички части на града. Придвижването с автомобил е удобно, поради комуникативното местоположение до основните пътни артерии бул. „Драган Цанков“ и бул. „Цариградско шосе“. Градският транспорт е добре уреден, посредством автобуси, тролеи и метро. 

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Елегантната визия на сградата съчетава окачена фасада, структурна мазилка, френски прозорци и парапети по архитектурен детайл. Издигаща се на 8 етажа над земята и с разгъната застроена площ от над 3 000 кв. м, сградата се отличава с разчупена визия и функционалност. Входното фоайе на сградата впечатлява със стил и индивидуалност. Подземните гаражи са проектирани с топла връзка към жилищната зона. На Етаж 1 има два допълнителни гаража, както и двор-градина с детска площадка с пързалка и паркинг за велосипеди. Строителството на сградата ще продължи 24 месеца и се очаква да приключи в края на 2022г.

ОБЩИ ЧАСТИ: Входното предверие е с луксозен интериорен дизайн по архитектурен проект. Настилките в коридорите и стълбището са от естествен камък. Парапетите са по архитектурен детайл. Стълбището и коридорите са отделени със стъклени врати, а стените и таваните са изпълнени с гипсова мазилка и латекс. Осветлението е с датчик за автоматично включване и изключване с диодни енергоспестяващи крушки 3000 K. Индивидуални пощенски кутии за всеки апартамент. За кратка почивка и за по-малките обитатели на сградата, живеещите в сградата ще имат достъп до вътрешен озеленен двор за общо ползване с детска площадка с пързалка, паркинг за велосипеди с контролиран и ограничен достъп за бъдещите обитатели. За да се осигури удобството на всички живеещи в сградата, специализирана фирма ще осигурява в охрана за контрол на достъпа и ще се грижи за: чистотата на общите части и подземния гараж; поддръжка на озеленяването; почистване на снега през зимните месеци.

ОТОПЛЕНИЕ: ТЕЦ. В сградата ще бъдат монтирани алуминиеви радиатори на самостоятелни отоплителни кръгове, свързани към обща колекторна кутия пред апартамента, като температурата се регулира индивидуално за всички помещения. Отоплителната инсталация е с 5-слойни полиетиленови тръби с алуминиева вложка, изтеглени в гофрирани тръби в подовата замазка. Предвидена е абонатна станция в специално помещение в подземния етаж и свързана към топлопреносната мрежа на Топлофикация София АД.

СИГУРНОСТ И ПОДДРЪЖКА:  За да се осигури удобството на всички живеещи в сградата, специализирана фирма ще осигурява контрол на достъпа и ще се грижи за чистотата на общите части и подземния гараж; поддръжка на озеленяването; почистване на снега през зимните месеци.

СХЕМА НА ПЛАЩАНЕ:

25% от сумата при сключване на предварителен договор за продажба;

15% от сумата на кота +8.85 метра;

25% от сумата на кота било;

15% от сумата на поставена дограма;

10% от сумата на направена мазилка;

10% от сумата на акт 15.

Водещ брокер:

Сергей Сусликов

GSM: 0877494946

EMAIL: sergey.suslikov@dmgimoti.com

 

 

Запитване и огледи

1 + 4 =