Нов комплекс - кв.Витоша, местност "ВЕЦ Симеоново

Местоположение: 

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! КОМПЛЕКС ОТ ДВЕ ЖИЛИЩНИ СГРАДИ С ПОДЗЕМНИ ГАРАЖИ И ПАРКОМЕСТА! ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ!

DMG ИМОТИ предлага апартаменти и паркоместа в комплекс от две нови сгради в кв. Витоша, Местност "ВЕЦ Симеоново", близо до бул. Симеоновско шосе.

ЛОКАЦИЯ: Сградите се намират на ул. "Проф. Георги Златарски", успоредна на бул. Симеоновско Шосе. До тях има достъп и от бул. "Г. М. Димитров" (пряката срещу бензиностанция Лукойл). Отлична локация. Районът около имота е застроен само с нови и модерни сгради.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:  Двете жилищни сгради са разположени на терен от 1251 кв.м. Сградите са проектирани с партер, три етажа, както и две мансардни нива. На партерните нива се намират жилища, гаражи и открити паркоместа. На останалите етажи са предвидени жилища, като Сграда 1 има 15 жилища, а в сграда 2 са реализирани 20 апартамента. В общото подземно ниво има 20 гаража.  Модерно и качествено строителство от сериозен инвеститор. В Сграда 1 всички апартаменти са продадени. Сграда 2 разполага с апартаменти с различни квадратури (от 40 кв.м до 90 кв.м) и възможност да се обединят няколко апартамента. Очаквано завършване на сградата - 2021г.

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ: Апартаментите ще се издават със замазка на пода, турбозол мазилка на стените, монтирана 5 камерна дограма с немски обков, монтирани връзки за парно отопление във всички помещения, изградена Ел и ВиК мрежа, монтирана външна входна врата. Общите части ще бъдат завършени с висококачествени материали, а асансьорът ще бъде от последно поколение, луксозен и безшумен.

СХЕМА НА ПЛАЩАНЕ: Резервационен депозит: 2000 Евро; На разрешение на строеж : 40% ; Акт 14 : 30%; Акт 15 : 15%; Въвеждане в експлоатация: 15%.

DMG ИМОТИ предлага професионално безплатно съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит.

Клиентите на агенцията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

В СГРАДАТА СЕ ПРЕДЛАГАТ РАЗЛИЧНИ АПАРТАМЕНТИ И ПАРКОМЕСТА. ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО КОНКРЕТНИ ИМОТИ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:

Надалина Исаева

тел. 0877797141

e-mail: nadalina.isaeva@dmgimoti.com

Запитване и огледи

3 + 7 =