ПРОДАВА, МАГАЗИН, СУХА РЕКА

реф.№
269
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Квадратура: 
150
Цена: 
199000€
Етаж: 
0
Тип строителство: 

ТОП МЯСТО, ЗАД БАЗАР 'ПОЛИ'! САМОСТОЯТЕЛНА СГРАДА! ПЕРФЕКТНА ИНВЕСТИЦИЯ С РАЗРАБОТЕН БИЗНЕС! ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!

ЛОКАЦИЯ: сградата се намира на най-атрактивното място за района, непосредствено зад базар 'Поли' и до пазар 'Герена'. Районът е с много добре развита инфраструктура, в непосредствена близост са спирките на градския транспорт, а в най-скоро време, ще има и МЕТРОСТАНЦИЯ от третия лъч на метрото.

СТРОИТЕЛСТВО: масивна тухлена едноетажна постройка от средата на 90-те години, разположена в собствено УПИ с големина 390 кв.м. Има възможност за дострояване на сградата с още около 50 кв.м, както и за надстрояване на още етажи.

РАЗРАБОТЕН БИЗНЕС: помещението работи от 15 години като магазин за хранителни стоки и е напълно оборудвано с необходимата техника за собствено производство на хляб и тестени изделия. Поради изключителната локация, мястото е подходящо за развиване на всякакъв вид търговска дейност.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: търговска част, производствен цех, складови помещения, помещения за персонала (съблекални), два санитарни възела. Удобен за зареждане, с два отделни входа за търговската и складовата част. ИЗРЯДНИ ДОКУМЕНТИ!

Водещ брокер:

Георги Кунчев - 0877 733 191.Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

6 + 12 =