Продава 2-стаен, кв. Витоша, местност ВЕЦ Симеоново

реф.№
1628
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
69
Цена: 
69490€
Етаж: 
2
Етажност: 
6
Тип строителство: 

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! КОМПЛЕКС ОТ ДВЕ ЖИЛИЩНИ СГРАДИ С ПОДЗЕМНИ ГАРАЖИ И ПАРКОМЕСТА! 

DMG ИМОТИ предлага 2-стаен апартамент Б-8 в комплекс от две нови сгради в кв. Витоша, Местност "ВЕЦ Симеоново", близо до бул. Симеоновско шосе.

ЛОКАЦИЯ: Сградите се намират на ул. "Проф. Георги Златарски", успоредна на бул. Симеоновско Шосе. До тях има достъп и от бул. "Г. М. Димитров" (пряката срещу бензиностанция Лукойл). Районът около имота е застроен само с нови и модерни сгради.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:  Двете жилищни сгради са разположени на терен от 1251 кв.м.  Проектирани са с партер, три етажа и две мансардни нива. На партерните нива се намират жилища, гаражи и открити паркоместа. На останалите етажи са предвидени жилища, като Сграда 1 има 15 жилища, а в Сграда 2 са реализирани 20 апартамента. В общото подземно ниво има 20 гаража.  Модерно и качествено строителство от сериозен инвеститор. В Сграда 1 всички апартаменти са продадени. Сграда 2 разполага с апартаменти с различни квадратури (от 40 кв.м до 90 кв.м) и възможност да се обединят няколко апартамента. Очаквано завършване на сградата - 2021г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ АП. Б-8: Апартаментът е двустаен, състои се от входно антре, дневна с кухненски бокс, спалня с дрешник, баня с тоалетна и тераса. Чиста застроена площ: 58 кв.м.

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ: Апартаментът ще се издаде със замазка на пода, турбозол мазилка на стените, монтирана 5 камерна дограма с немски обков, монтирани връзки за парно отопление във всички помещения, изградена Ел и ВиК мрежа, монтирана външна входна врата. Общите части ще бъдат завършени с висококачествени материали, а асансьорът ще бъде от последно поколение, луксозен и безшумен.

СХЕМА НА ПЛАЩАНЕ: Резервационен депозит: 2000 Евро; На разрешение на строеж : 40% ; Акт 14 : 30%; Акт 15 : 15%; Въвеждане в експлоатация: 15%.

DMG ИМОТИ предлага професионално безплатно съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит.

Клиентите на агенцията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

В СГРАДАТА СЕ ПРЕДЛАГАТ РАЗЛИЧНИ АПАРТАМЕНТИ И ПАРКОМЕСТА. ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО КОНКРЕТНИ ИМОТИ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:

Надалина Исаева

тел. 0877797141

e-mail: nadalina.isaeva@dmgimoti.comВъведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

10 + 7 =