Продава 2-стаен, сграда МУРА-3, кв. Дружба-2

реф.№
1908
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
72
Цена: 
88172€
Етаж: 
2
Етажност: 
7
Тип строителство: 

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! НОВА СГРАДА  С АКТ 14! СЪВРЕМЕННА И ФУНКЦИОНАЛНА ГРАДСКА АРХИТЕКТУРА!

DMG ИМОТИ ИНВЕСТ - Ексклузивен партньор в продажбите предлага 2-стаен апартамент А15 в сграда Мура-3 в кв. Дружба-2.

ЛОКАЦИЯ: Мура-3 се намира до ул. Обиколна в район с отлична транспортна инфраструктура и комуникации - между метростанция „Дружба“ и метростанция „Интер Експо Център – Цариградско шосе“. Локацията осигурява бърза връзка с бул. Проф. Цветан Лазаров, бул. Цариградско шосе и бул. Брюксел. Сградата е недалеч от големи вериги магазини, търговски центрове и банкови клонове: Kaufland, Billa, Praktiker, Lidl, Jumbo, Metro, The Mall, Арена Армеец София, Интер Експо Център, София Тех Парк, Търговски Център Европа. В близост се намират няколко детски градини: 77 ОДЗ  „Ханс Кристиан Андерсен“ , 85 ОДЗ „Звездичка“ , „Смърфовете“ и училища: 68 СОУ „Акад. Никола Обрешков“,  163 ОУ „Черноризец Храбър“, 150 ОУ „Цар Симеон Първи“, Частен транспортен колеж – София, Професионален колеж по мода и дизайн „Св. Ариадна“. В района е и парк „Езерото“, който предоставя условия за отдих, спорт и развлечения. Около него има заведения за хранене, фитнес зала и велоалеи.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Жилищната сграда се състои от 8 етажа и се отличава с модерна градска архитектура и функционални разпределения на апартаментите. Сградата е Г-образна и има 814 кв.м застроена площ и общо 6788 кв.м РЗП. Разполага с две подземни нива, партер, шест етажа и мансардно ниво. В двете подземни нива са разположени гаражи и паркоместа. На ниво партер има ателиета, а следващите етажи са развити с апартаменти. Строежът стартира през ноември 2021г.  В момента сградата е на етап Акт 14. Акт 16 се очаква в началото на 2024г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Ап. 15 се състои от входно антре, дневна с кухненски кът и трапезария, спалня, баня с тоалетна, склад и балкон. Чиста застроена площ: 59,67 кв.м.

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ: Апартаментите в сградата ще бъдат предавани на шпакловка и замазка, с монтирана входна блиндирана врата и дограма.

ОТОПЛЕНИЕ: Отоплителната инсталация ще бъде захранена от градската топлофикационна мрежа на „Топлофикация София“. 

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА ПАРКОМЯСТО ИЛИ ГАРАЖ! В СГРАДАТА СЕ ПРЕДЛАГАТ И ДРУГИ АПАРТАМЕНТИ. ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО КОНКРЕТНИ ИМОТИ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

Посочените цени са без ДДС!

Клиентите на агенцията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

Водещ брокер:
Мария Кунчева
тел. 0877 66 26 14
e-mail: maria.kuncheva@dmgimoti.comВъведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

8 + 6 =