Продава 2-стаен със собствен двор, кв. Малинова долина, гр.София

реф.№
1841
Вид на имота: 
Квадратура: 
120
Цена: 
135220€
Етаж: 
0
Етажност: 
5
Тип строителство: 

НОВ ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС С МОДЕРНА АРХИТЕКТУРНА ВИЗИЯ И КОМУНИКАТИВНА ЛОКАЦИЯ!БЕЗ КОМИСИОНА!

ЛОКАЦИЯ: Районът е с изградена нова пътна инфраструктура, която осигурява бърза връзка с ключови пътни артерии в посока към центъра и изходите от града. В бъдеще предстои изграждането на близка метростанция на кръстовището на булевард Симеоновско шосе и улица Проф. Д-р. Иван Странски. В близост се намират магазини Фантастико, Kaufland, детски градини, елитни училища, зали и комплекси за спорт.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Приоритет на инвеститора е постигането на ниски енергийни разходи с използването на качествени материали и изолации. Сградите ще бъдат на четири етажа с модерна архитектура и фасада. Тухлите са 'WINERBERGER',7-камерна PVC дограма, външна дванадесет сантиметрова EPS изолация. Покривите и терасите с топло- и хидроизолация XPS.

ОБЩИ ЧАСТИ: В сградите ще се използва изцяло естествена настилка от гранит за стълбището и алуминиеви парапети със стъкло. Осигурени са звънчева, телефонна и домофонна инсталация, като са предвидени и мрежи за интерент и телевизия. Ще бъде инсталиран осемместен асансьор с автоматични врати, с възможност за влизане на детска количка.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: антре, дневна с кухненски бокс, непреходна спалня, склад,баня с тоалетна, собстевен двор. Застроена площ на апартамента 55,93 кв.м., двор 44,91 кв.м. Изложение: юг.

В сградите от комплекса се предлагат различни видове апартаменти. За информация относно конкретни имоти се свържете с нас.

 

Клиентите на фирмата ползват и 50% отстъпка от услугите на DMG DESIGN - наша дъщерна компания за интериорен дизайн и реализиране на проекта до ключ.

 Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

1 + 1 =