Продава 3-стаен, Овча купел

реф.№
1551
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
108
Цена: 
125160€
Етаж: 
2
Етажност: 
5
Тип строителство: 

НОВА СГРАДА С АКТ 14!  НА МЕТРИ ОТ НБУ!  БЛИЗО ДО БЪДЕЩА МЕТРОСТАНЦИЯ!

DMG ИМОТИ предлага просторен тристаен апартамент в нов комплекс в кв. Овча Купел с функционално разпределение, нисък процент на общите части и вътрешен двор с богата растителност.

ЛОКАЦИЯ: Сградата се намира в южната част на квартал Овча купел, на метри от централния вход на Нов Български Университет, в близост до новостроящата се спирка на метрото. 

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Затворен комплекс от две малки самостоятелни жилищни сгради с функционално разпределени апартаменти, нисък процент на общите части и вътрешен двор с богата растителност, детска площадка и място за отдих на открито. Оградата и разположението на сградите са предвидени така че да има достъп от входа до вътрешния двор без да се излиза на улицата, за максимален комфорт и сигурност на обитателите. Проектът е изграден според съвременните норми за шумо- и топлоизолация, използвайки немска ПВЦ дограма Salamander с троен стъклопакет от висококачествени стъкла и поставена с паронепропускливи ленти от двете страни за максимелен комфорт и защита. Фасадите са проектирани с 12 см топлоизолационен пакет Baumit, комбинирани с окачени фасадни елементи с HPL плоскости и изпълнени с всички допълнителни детайли, според предписанията на производителите. Допълнително на пода е предвидена 5 см изолация от EPS за по-добра шумо- и топлоизолация между етажите. Сградата е с Акт 14. Очакван Акт 16 - март 2021г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Апартаментът се състои от просторна дневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна, килер, балкон. Чиста застроена площ: 94,65 кв.м.

СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ: Комплексът е затворен с ограда по цялата си обиколка и разполага с модерна система за видеонаблюдение. Подходът към подземния паркинг и надземните гаражи е осигурен с автоматични врати. На всеки вход е монтирана модерна видеодомофонна система, която позволява контрол на входните врати и на подхода за двора и подземния гараж. Системата е съвместима, както със стандартните домофонни инсталации, така и с най-съвременните системи за домашна автоматизация и може да се командва от дома и от повечето телефони и таблети, чрез сваляне на безплатна апликация и връзка с интернет.

Предлагаме безплатно професионално съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит чрез наша партньорска консултантска компания.

Клиентите на фирмата ползват и 50% отстъпка от услугите на DMG DESIGN - наша дъщерна компания за интериорен дизайн и реализиране на проекта до ключ.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:
Сергей Сусликов
GSM: 0877494946Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

1 + 0 =