ПРОДАВА 3-СТ, Ж.К. СТРЕЛБИЩЕ

реф.№
1064
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
100
Цена: 
138700€
Етаж: 
2
Етажност: 
7
Тип строителство: 

 ТОП ЛОКАЦИЯ ! ПЕРФЕКТНО СТРОИТЕЛСТВО!
ЛОКАЦИЯ:
сградата се намира на тиха вътрешноквартална улица в един от най-предпочитаните и елитни столични квартали. В непосредствена близост до ул. 'Нишава' и на десетина минути пешеходно разстояние от новата метростанция на бул. 'България' и бул. 'Иван.Е.Гешов'. В района има 4 детски градини, 3 училища, пазар 'Иван Вазов', няколко големи хранителни магазина, десетки по-малки, а топ центъра и НДК са на кратка разходка разстояние.
СТРОИТЕЛСТВО: инвеститор и строител на сградата е компания с над 10 реализирани обекта, всичките на престижни за столицата локации, проектант е студио 'Ар Прожектс'. Сградата е планирана с подземно ниво, партер и шест жилищни етажа. на ниво партер са разположени 9 гаража, следващите надземни етажи включват общо 17 апартамента, а в сутерена са ситуирани 11 гаража и паркоместа. Предвижда се сградата да бъде предадена с АКТ 16 и Разрешение за ползване  м. 12.2020 год.
РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ, АП. 3: входно фоайе, дневна с кухненски бокс и трапезария, две непреходни спални, две бани с тоалетни, тераса. Чиста застроена площ 79 кв.м., ет. 1 над гаражи.
ИЗЛОЖЕНИЕ: запад
Предлагаме безплатно професионално съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит чрез наша партньорска консултантска компания.
Клиентите на фирмата ползват и 50% отстъпка от услугите на DMG DESIGN - наша дъщерна компания за интериорен дизайн и реализиране на проекта до ключ.
Работим и през почивните дни!
Водещ брокер: Григор Григоров - 0879 93 00 52.Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

1 + 2 =