Имоти София - ИмотБГ - DMG имоти - продажба на апартаменти и имоти | Имоти София, Продава къщи София, продава Апартаменти София, Имот БГ

ПРОДАВА, 3-СТ, ТОП ЦЕНТЪР

реф.№
958
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Квадратура: 
85
Цена: 
165000€
Етаж: 
5
Етажност: 
6
Тип строителство: 

УНИКАЛНА ЛОКАЦИЯ В ТОП ЦЕНТЪРА, ДО ПЕШЕХОДНАТА ЧАСТ НА "ВИТОШКА"! ФУНКЦИОНАЛНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ! ЕКСКЛУЗИВЕН!

ЛОКАЦИЯ: сградата е ситуирана на ъгъла на ул. "Ангел Кънчев" и ул. "Петър Парчевич". Перфектна локация в най-предпочитаната част на идеалния център, даваща стотици възможности за разходки и забавления. На 3-4 минути разстояние са:  пешеходната част на бул. Витоша", НДК, метростанция, театри, множество заведения, ресторанти и магазини и по-голямата част от софийските забележителности. Имотът е сигурна инвестиция, много подходящ и за живеене и за отдаване под наем под всякакви форми.

СТРОИТЕЛСТВО: масивно тухлено строителство от 60-те години. Санирана и добре поддържана сграда с изградена асансьорна шахта, сменени дограми на общите части и вход подготвен за освежаване и боядисване.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: жилището е разпределено много функционално и дава възможност за няколко варианта по които да се използват помещенията без да се налага да се къртят, бутат и преместват стени (виж приложените схеми). Апартаментът се състои от: входно фоайе, кухня с малък балкон, хол с портален преход към спалня с балкон, втора спалня, баня с тоалетна и мокро помещение, тоалетна, мазе и таван.

СЪСТОЯНИЕ: нуждае се от съвременен ремонт. Настилката в стаите е здрав дъбов паркет (първо качество), който може да се пренареди и изцикли.

ИЗЛОЖЕНИЕ: югоизток, югозапад, северозапад.

Работим и през почивните дни!

Предлагаме безплатно професионално съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит чрез наша партньорска консултантска компания.
Клиентите на фирмата ползват и 50% отстъпка от услугите на DMG DESIGN - наша дъщерна компания за интериорен дизайн и реализиране на проекта до ключ.
Водещ брокер:
Георги Кунчев - 0877 733 191.Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Георги Кунчев

GSM: 0877 733 191

тел: 02/ 980-16-59

E-MAIL : georgi.kunchev@dmgimoti.com

 

Запитване и огледи

5 + 0 =