Новини

За последните две години интересът към платформата за краткосрочно отдаване на жилища под наем без посредник - Аirbnb, нарасна значително и у нас. Един от факторите е увеличеният поток от туристи в големите градове и най-вече в София, благодарение на достъпните услуги на нискотарифните авиокомпании.

На 1 март тази година DMG Property бе удостоена със сертификат за коректна фирма от Изследователски център на клиентските мнения (ИЦНКМ). Отличието се връчва за коректно изпълнение на всички задължения към клиентите на фирмата, прилагането на всеизвестните правила за етикеция в управленския бизнес и постигането на безупречна репутация сред клиенти и контрагенти.

Обезпечението по ипотечните кредити ще бъде ограничено до цената на ипотекирания имот, без допълнителни задължения за клиентите в неплатежоспособност. Това предвижда законопроект за ипотечния кредит, който БНБ подготвя, съобщиха от Асоциацията на кредитните консултанти.

В началото на месец октомври 2014 г. DMG Property сключи споразумение за партньорство с INMOA - водещата испанска компания в сферата на покупко-продажбата, мениджмънта и инвестициите в недвижими имоти в Коста дел Сол, Испания.

Предварителна пазарна оценка на Вашия имот

Уважаеми клиенти, при желание да продадете имот, можем да Ви съдействаме с безплатна пазарна оценка. Нереалната цена на имота води до забавяне на сделката, неколкократно намаляване на цената в обявата и съответно финална продажба под реалната пазарна стойност.

През второто тримесечие на 2014 г. на територията на гр. София са въведени в експлоатация общо 114 новопостроени жилища, сочат данни на НСИ. Преобладаващ дял имат двустайните апартаменти (49 броя), което отразява и търсенето на пазара.

Индексът на пазарните цени на жилищата за второто тримесечие на 2014 г. спрямо първото тримесечие на годината е 100.3%, т.е. средното увеличение на пазарните цени на жилищата е 0.3%, заявиха от НСИ.

През месец септември 2014 г.  DMG PROPERTY се премести в нов офис на ул. "Ангел Кънчев" 20, ет. 1, ап. 4  (пресечката с ул. "Гладстон") в столицата.

"Преместването ни в нов, по-голям офис е вследствие от разрастването на екипа и дейността на компанията. Локацията ни е съобразена с по-лесения достъп на всички наши клиенти както от София, така и от страната.