3-стаен

Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градВръбница 2
Квадратура: 105
Етаж: 4
Етажност: 9
Цена: 84210€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градВръбница 2
Квадратура: 108
Етаж: 3
Етажност: 7
Цена: 84240€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градБанишора
Квадратура: 77
Етаж: 2
Етажност: 6
Цена: 84485€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градОбеля 1
Квадратура: 95
Етаж: 4
Етажност: 7
Цена: 85000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градГоце Делчев
Квадратура: 85
Етаж: 2
Етажност: 7
Цена: 85000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градНадежда 2
Квадратура: 104
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 85000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градВръбница 2
Квадратура: 110
Етаж: 3
Етажност: 7
Цена: 85800€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градЛюлин 1
Квадратура: 101
Етаж: 5
Етажност: 7
Цена: 86000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градЛагера
Квадратура: 65
Етаж: 5
Етажност: 14
Цена: 88000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градЛагера
Квадратура: 65
Етаж: 5
Етажност: 14
Цена: 88000€