Продава 2-стаен, град София, Витоша

реф.№
575
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
52
Цена: 
54600€
Етаж: 
2
Етажност: 
8
Тип строителство: 

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! ПРЕДАВА СЕ ЗАВЪРШЕН ДО КЛЮЧ!

ЛОКАЦИЯ: сградата е ситуирана на ул. 'Асен Разцветников', в близост до бул. 'Симеоновско шосе', с бърз достъп към централните части на София, 'Околовръстен път', Ловен парк, Борисова градина, Студентски град и др. Районът е предпочитан избор за основно жилище, но дава много добри преспективи и за инвестиционна покупка с цел отдаване под наем. 

СТРОИТЕЛСТВО: проектът се изпълнява от строително-инвестиционна компания с богат дългогодишен опит. В момента сградата е на четвърта плоча, като АКТ 16 (Разрешение за ползване) се очаква в средата на 2019 год. Жилищата са функционални, с малък процент общи части. 

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Носещата конструкция на сградата е безгредова стоманобетонова с колони и противоземетръсни шайби. Външните стени са тухлени и се изпълняват от 25 см керамична тухла и ефективна топлоизолация, според проект по Енергийна ефективност. Вътрешните преградни стени са керамични тухли с дебелини от 12 см и 25 см при разделяне на различните обекти в сградата. Използваемите балкони и покрив-тераси се изпълняват с ефективна топлоизолация, хидроизолация и пароизолация. Дограмата е PVC с трислоен стъклопакет с параметри описани в проект по Енергийна Ефективност, а гаражните врати са със стандартни размери по каталог на HORMANN. Асансьорът е предвиден да бъде електрически, с безмашинно помещение и е разположен над пътническата кабина. Вратата на асансьора е автоматична с широчина 90 см , а светлия размер на кабината е минимум 110 см на 140 см с капацитет за 6 човека. За екстериора са използвани три вида материали: бяла мазилка, HPL плоскости с дървен десен и облицовъчни керамични плоскости. По този начин почти ½ от фасадата е вентилируема. Предвидено е и помещение за жива охрана. 

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА КОНКРЕТНИЯ АПАРТАМЕНТ: входно антре, дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса. Има възможност за покупка на подземен гараж или паркомясто. В цената е заложено апартаментът да се предаде в следния вид:
- блиндирана входна и вътрешни интериорни врати
- под - гранитогрес в антрето, ламиниран паркет в стаите
- стени - финна шпакловка и цвят по избор
- баня с тоалетна - фаянс и теракот

ИЗЛОЖЕНИЕ: запад. Жилището ще бъде много светло и приятно, с ниски месечни разходи за консумация. 

ОТОПЛЕНИЕ: централна газ. 

Безплатно професионално съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит. 

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:
Георги Кунчев
0877 733 191Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Георги Кунчев

GSM: 0877 733 191

тел: 02/ 980-16-59

E-MAIL : georgi.kunchev@dmgimoti.com

 

Запитване и огледи

6 + 0 =