За нас

DMG ИМОТИ ИНВЕСТ е с богат опит в сферата на покупко-продажбите на недвижими имоти, включително и парцели за жилищно строителство, изцяло ориентирана към нуждите на клиентите си. Екипът ни е от млади и креативни специалисти с висока мотивация за личностно и професионално развитие, умеещи да налагат нови стандарти на все по-динамичния пазар на недвижими имоти.

DMG ИМОТИ ИНВЕСТ предлага посредничество при:

• Покупка и продажба на недвижими имоти;

  • Покупка, продажба и отдаване на обезщетение на парцели за жилищно строителство в гр. София.

• Отдаване под наем и наемане на недвижими имоти.

През 2019г.  агенцията отбеляза 10 години успешна дейност на българския пазар. През тях натрупахме значителен опит и успяхме да се утвърдим като надежден и лоялен партньор в сферата на недвижимите имоти. Основната цел на дейността ни винаги е била професионалното подпомагане на нашите клиенти във всеки етап от процеса на покупка или продажба на недвижим имот и персоналното отношение към конкретните им потребности. Радваме се, че успяваме да отговорим на техните очаквания и дори да ги надградим, което изразихме в новият ни корпоративен слоган "Очаквайте повече!". Убедени сме че следването на тази стратегия е успешен бизнес модел и за бъдещето ни развитие на пазара у нас.

През 2018 г. създадохме нов отдел към компанията - DMG Design, за интериорно проектиране и довършителни дейности, подпомагайки нашите клиенти и в следпродажбения процес.  DMG Design предлага пълен пакет от услуги на клиентите закупили нов апартамент, включително проектиране на интериорни пространства – 2D и 3D визуализация, изготвяне на оферта, съобразена с бюджета; съдействие при избор на материали и изпълнители; строителни, довършителни и ремонтни дейности; контрол върху качеството на изпълнение на проекта и всички монтажни дейности.

DMG ИМОТИ  е член на НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ - първата браншова организация на агенциите за недвижими имоти в България, с доказан международен авторитет и публично наложена активност. Основна мисия на НСНИ е качествен и регламентиран професионален бизнес, коректност и доверие, както между членовете на организацията, така и към потребителите. Членовете на Сдружението са професионалисти в сферата на услугите за недвижими имоти, имат положителна професионална репутация и спазват нормите на Етичния кодекс на НСНИ. Те прилагат в своята работа утвърден от Общото събрание Етичен професионален кодекс, съобразен с принципите на Европейския стандарт за посреднически услуги в сферата на недвижимите имоти БДС EN 15733, новите международните етични правила на International Ethical Standard Coalition и българското законодателство, и се стремят към професионализъм и коректност.

За периода на своето съществуване DMG ИМОТИ се утвърди като коректен бизнес партньор и реализира множество значителни инвестиционни сделки за покупко-продажба на жилищни, търговски, административни площи и парцели за застрояване. DMG Имоти работи активно с множество строително-инвестиционни компании и се стреми да налага високи стандарти при представянето на техните обекти.