Новини

DMG ИМОТИ - Ексклузивен партньор в продажбите предлага 2-стайни и 3-стайни апартаменти в нова сграда в кв. Левски-В! Без комисиона от купувача!

Политика за поверителност на личните данни

 

Адресът на нашия сайт е: https://dmgimoti.com.

Настоящият уебсайт се поддържа и администрира от фирма Ди Ем Джи Имоти, със седалище и адрес на управление в гр. София, ул. „Ангел Кънчев“ 20А, ет. 1, ап. 4.

DMG ИМОТИ получи сертификат от Eвропейската асоциация на професионалистите по недвижими имоти (CEPI), в качеството си на член на НСНИ. Членовете на международната организация са национални асоциации, базирани в Европа, представляващи агентите на имоти и мениджърите на имоти.

DMG ИМОТИ вече е член на НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ - първата браншова организация на агенциите за недвижими имоти в България, с доказан международен авторитет и публично наложена активност.

Агенция DMG Имоти отпразнува десет години успешна дейност на българския пазар. През тях натрупахме значителен опит и успяхме да се утвърдим като надежден и лоялен партньор в сферата на недвижимите имоти.

Клиентите на компанията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

За последните две години интересът към платформата за краткосрочно отдаване на жилища под наем без посредник - Аirbnb, нарасна значително и у нас. Един от факторите е увеличеният поток от туристи в големите градове и най-вече в София, благодарение на достъпните услуги на нискотарифните авиокомпании.

На 1 март тази година DMG Property бе удостоена със сертификат за коректна фирма от Изследователски център на клиентските мнения (ИЦНКМ). Отличието се връчва за коректно изпълнение на всички задължения към клиентите на фирмата, прилагането на всеизвестните правила за етикеция в управленския бизнес и постигането на безупречна репутация сред клиенти и контрагенти.

В началото на месец октомври 2014 г. DMG Property сключи споразумение за партньорство с INMOA - водещата испанска компания в сферата на покупко-продажбата, мениджмънта и инвестициите в недвижими имоти в Коста дел Сол, Испания.

Предварителна пазарна оценка на Вашия имот

Уважаеми клиенти, при желание да продадете имот, можем да Ви съдействаме с безплатна пазарна оценка. Нереалната цена на имота води до забавяне на сделката, неколкократно намаляване на цената в обявата и съответно финална продажба под реалната пазарна стойност.