ул. Граф Игнатиев | Имоти София - ИмотБГ - DMG имоти - продажба на апартаменти и имоти

ул. Граф Игнатиев

Продава
Вид на имота: Заведение
Местоположение София-градЦентър - Софияул. Граф Игнатиев
Квадратура: 350
Етажност: 4
Цена: 1500000€