Дружба 2

Дава под наем
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градДружба 2
Квадратура: 56
Етаж: 5
Етажност: 8
Цена: 450€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градДружба 2
Квадратура: 66
Етаж: 6
Етажност: 6
Цена: 59500€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градДружба 2
Квадратура: 77
Етаж: 6
Етажност: 8
Цена: 75500€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градДружба 2
Квадратура: 91
Етаж: 1
Етажност: 8
Цена: 77900€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градДружба 2
Квадратура: 127
Етаж: 6
Етажност: 6
Цена: 80900€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градДружба 2
Квадратура: 110
Етаж: 3
Етажност: 6
Цена: 99651€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градДружба 2
Квадратура: 95
Етаж: 4
Етажност: 8
Цена: 109900€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градДружба 2
Квадратура: 110
Етаж: 5
Етажност: 8
Цена: 126500€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение София-градДружба 2
Квадратура: 7959
Етаж: 0
Цена: 635000€