Новини за имоти

На 1 март тази година DMG Property бе удостоена със сертификат за коректна фирма от Изследователски център на клиентските мнения (ИЦНКМ). Отличието се връчва за коректно изпълнение на всички задължения към клиентите на фирмата, прилагането на всеизвестните правила за етикеция в управленския бизнес и постигането на безупречна репутация сред клиенти и контрагенти.

В началото на месец октомври 2014 г. DMG Property сключи споразумение за партньорство с INMOA - водещата испанска компания в сферата на покупко-продажбата, мениджмънта и инвестициите в недвижими имоти в Коста дел Сол, Испания.

Предварителна пазарна оценка на Вашия имот

Уважаеми клиенти, при желание да продадете имот, можем да Ви съдействаме с безплатна пазарна оценка. Нереалната цена на имота води до забавяне на сделката, неколкократно намаляване на цената в обявата и съответно финална продажба под реалната пазарна стойност.

През месец септември 2014 г.  DMG PROPERTY се премести в нов офис на ул. "Ангел Кънчев" 20, ет. 1, ап. 4  (пресечката с ул. "Гладстон") в столицата.

"Преместването ни в нов, по-голям офис е вследствие от разрастването на екипа и дейността на компанията. Локацията ни е съобразена с по-лесения достъп на всички наши клиенти както от София, така и от страната.