Продава 2-стаен с голяма тераса, кв. Дървеница

реф.№
1792
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
74
Цена: 
104034€
Етаж: 
1
Етажност: 
7
Тип строителство: 

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! КОМУНИКАТИВНА ЛОКАЦИЯ! ДОКАЗАН СТРОИТЕЛ!

DMG ИМОТИ предлага 2-стаен апартамент с голяма тераса в нова сграда от дългогодишен строител с множество реализирани проекти. 

ЛОКАЦИЯ: Сградата се намира на ул. "Зелена поляна" и бул. "Андрей Ляпчев". Наблизо има спирки на градски транспорт, големи вериги магазини за хранителни стоки, детски градини, училища, парк "Въртопо" и множество заведения. Районът е един от най-предпочитаните за живеене, заради добре организираната пътна и транспортна инфраструктура. Бързо придвижване до всяка точка на София, посредством няколкото големи булеварда в района: "Андрей Ляпчев", "Г.М.Димитров", "Драган Цанков" и "Цариградско шосе".

СТРОИТЕЛСТВО: Проектът е на една от водещите компании в бранша с десетки завършени обекти в София и страната. Сградата е проектирана с партер, три и седем етажа, както и мансардно ниво. Надземна РЗП: 3919 кв.м. Ниво партер е планирано с търговски обекти и се състои от магазини, кафе-аперитив, както и триетажна зона с ателиета. Останалите надземни нива съдържат жилища. В подземното ниво е осигурен паркинг.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ:  Ап. 1 се намира на 1-ви жилищен етаж /партер/ и се състои от всекидневна с кухненски бокс и трапезария,  спалня, баня с тоалетна и голяма тераса /12,51 кв.м/. Чиста застроена площ: 65 кв.м.

В СГРАДАТА СЕ ПРЕДЛАГАТ И ДРУГИ АПАРТАМЕНТИ! ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

Клиентите на компанията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:

Мария Кунчева
тел. 0877 66 26 14
e-mail: maria.kuncheva@dmgimoti.comВъведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

2 + 1 =