ПРОДАВА, 2-СТ, ТОП ЦЕНТЪР, ДО ВИТОШКА

реф.№
858
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
75
Цена: 
209000€
Етаж: 
3
Етажност: 
6
Тип строителство: 

ЕКСКЛУЗИВНО! УНИКАЛНО МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ! С РАЗРАБОТЕН БИЗНЕС - НАЙ-ВИСОК КЛАС АПАРТ. ХОТЕЛ! ДИЗАЙНЕРСКО ОБЗАВЕЖДАНЕ!
ЛОКАЦИЯ:
сградата се намира в топ центъра на София, на 20 метра от пешеходната зона на бул. 'Витоша'. На минути пешеходно разстояние са най-големите столични забележителности, десетки заведения и магазини, две МЕТРОСТАНЦИИ - 'Сердика' и 'НДК'. СТРОИТЕЛСТВО: масивна тухлена сграда от 40-те години, с перфектно поддържани общи части, контролиран достъп и красив вътрешен двор.
РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: входно антре, кухненски бокс отворен към дневна, спалня, баня с тоалетна, балкон. В сутерена на сградата има голямо мазе (около 15 кв.м), оборудвано за ползване като перално помещение, като има и тоалетна.
СЪСТОЯНИЕ: жилището е завършено и обзаведено с най-висок клас материали и обзавеждане. Кухненския бокс е напълно оборудван (вградена кухня с фурна и котлони, хладилник, абсорбатор, микровълнова, кафемашина). Всички мебели в апартамента са поръчкови, на известни дизайнерски марки.
БИЗНЕС ИНВЕСТИЦИЯ: имотът е с най-висок статут (три звезди) и рейтинг апарт. хотел. Продава се с изключително добре разработена стратегия за краткосрочно и дългосрочно отдаване под наем предимно на чужденци, заради перфектното си местоположение. Графикът на жилището е изцяло запълнен, обикновено за месеци напред, като на база направена инвестиция предлага доходност 7-9%.
ИЗЛОЖЕНИЕ: запад. Много топло и светло вътрешно жилище, с ниски консумативни разходи.
Агенцията работи с комисионно възнаграждение в размер на 3% от крайната продажна цена на имота.
Клиентите на фирмата ползват и 50% отстъпка от услугите на DMG DESIGN - наша дъщерна компания за интериорен дизайн и реализиране на проекта до ключ.
Работим и през почивните дни!
Водещ брокер: Георги Кунчев - 0877 733 191.

 Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

4 + 0 =